Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

‘BANA SEVGİLİM DEME’

‘BANA SEVGİLİM DEME’
02 Haziran 2018 - 15:45

Fatsalıların Yüzü Güldü

‘BANA SEVGİLİM DEME’

Büyük İlgi Gördü

Fatsa’da Tiyatro Beyaz Perde topluluğunun sergilediği ‘Bana Sevgilim Deme’ adlı oyun tiyatro severlerden tam not aldı.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda sahnelenen tiyatro gösterisini Fatsa’nın yerel oyuncuları oynadı ve izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

‘Arka Sokaklar’ adlı dizide yer alan Fatsalı İlker Taze de gösteride konuk oyuncu olarak rol aldı ve sergilediği performansla büyük ilgi gördü.

Yasak bir aşk hikayesi anlatılan oyunda; bir kadınla metres hayatı yaşayan bir adamın, sevgilisinin  isteğine uyarak eşini öldürme girişimleri, komik olaylarla anlatılıyor. 4 kez eşini öldürmeye kalkan kocanın her denemesinin başarısız kalmasından sonra, sevgilisi olan kadının bir kiralık katil tutarak işi sonuçlandırma girişiminin de başarısız olması üzerine, eşi ve sevgilisi tarafından öldürülme girişimlerine maruz kalan adamın eşi, hem kocasını hem de onun metresini öldürüyor. İzleyenleri asıl sürpriz de bundan sonra bekliyor. Kocasını ve metresini öldüren kadının da hiç beklenmeyen bir kişi ile yasak aşkının ortaya çıkması izleyenler kahkahaya boğuyor.

 

“KÜÇÜK BAŞLADIK YAVAŞ YAVAŞ BÜYÜYORUZ”

Tiyatro Beyaz Perde Topluluğunun Genel Sanat Yönetmeni; Ordu’nun hemen hemen her ilçesinde özellikle çocuk oyunları oynadıklarını belirterek, “Henüz yeni bir tiyatro ekibiyiz. Küçük başladık yavaş yavaş büyüyoruz. Bundan önce Amasya’da bir oyun sahneledik. Şimdi Giresun ve Siirt turnelerimiz var. Bu akşam polisiye komedi türü bir oyun sergiledik. Bizleri izlemeye gelen herkese teşekkür ederim.” dedi.

 

“TİYATROCU ARKADAŞLARIMA DESTEK OLMAK İSTEDİM”

Gösteriye konuk oyuncu olarak katılan ve meslek yaşantısını İstanbul’da sürdüren başarılı oyuncu İlker Taze de; “Bir dizi görüşmeler yapmak üzere geldiğim ilçemde gelen bu daveti kıramadım. Ben tiyatro olan yerde olmalıyım, arkadaşlarıma destek olmalıyım diye düşündüm. Elimden geldiğince katkı sağlamaya çalıştım. Çok da keyif aldım, inanıyorum ki bu arkadaşlarımız ileride çok daha büyük başarılara imza atacaklar.” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.