Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı

Gençlik ve Spor Bayramı Kutlandı
02 Haziran 2018 - 16:03

 

Tüm yurtta olduğu gibi Fatsa’da da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama Hükümet Konağı önündeki Atatürk Büstüne çelenk konulmasıyla başladı ve protokolün de katılımıyla gençlik yürüyüşü yapıldı.

Yürüyüşte öğrenciler hep birlikte 10.Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı birlikte söyleyerek bayrak salladılar. Vatandaşlar da yürüyüş yapan gençlere alkışlarla eşlik etti. Yürüyüş 15 Temmuz Özgürlük Meydanı’nda sona erdi ve tören burada devam etti.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasının 15 Temmuz Özgürlük Meydanı’ndaki bölümü günün anlam ve önemini belirten konuşmayla başladı. Konuşmayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek yaptı. Konuşmanın ardından öğrencilerin hazırladığı halk müziği dinletisi, halk oyunları gösterileri, şiirlerin okunması ve ödül töreni ile kutlamalar son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.