Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

URAS NİHAT 1 YAŞINDA

URAS NİHAT 1 YAŞINDA
11 Temmuz 2018 - 8:54

Şehit Ümit Karamustafa Ortaokulu bilgisayar öğretmeni Duygu ve Fatsa Güneş Gazetesi muhabiri-İHA Fatsa Temsilcisi Ahmet Altay çiftinin biricik oğulları Uras Nihat 1 yaşına girdi.

Minik Uras Nihat için Vizyonpark sitesinde düzenlenen yaş günü partisine aile büyükleri, yakın aile dostları ve arkadaşları katıldı. Yaş günü pastasını anne ve babasıyla kesen Uras Nihat Bebek etrafına mutluluk gülücükleri saçtı.

Bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür eden Duygu-Ahmet Altay çifti: “Oğlumuzun 1. yaş gününü kutladık ve tüm dostlarımızda bizleri burada yalnız bırakmadılar. Misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Oğlumuza nice mutlu yıllar diliyoruz” dediler.

Uras Nihat’ın dedesi Ali Rıza Demircan İlkokulu Müdürü Nihat Altay ise, “ Torunumun 1.yaşına girmesinden dolayı çok mutluyum. Kendisine bir ömür boyu sağlıklı ve mutluluklar diliyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.