Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA’nın İLK KADIN MUHTARI OLABİLECEK Mİ?

FATSA’nın İLK KADIN MUHTARI OLABİLECEK Mİ?
14 Kasım 2018 - 10:10

Bugüne kadar kadın muhtar görmemiş olan Fatsa bu seçimlerde bir ilke imza atacak mı acaba…

Dolunay Mahallesi muhtar adayı olarak sahneye çıkan Berrin Kantarcı Çakmak 2019 muhtarlık seçiminde Fatsa’da ilk kadın muhtar olmak için çalışmalarına başladı.

Uzun yıllardır Dolunay Mahallesinde oturduğunu belirten Berrin Kantarcı Çakmak; “ Mahallemizin sorunlarını yakından takip eden biriyim. Dolunay mahallesi her geçen gün gelişen bir mahalle. Gelecekte Fatsa’nın gözdesi olmaya aday bir mahalle. Dolayısıyla buranın iyi yönetilip hak ettiği yere getirilmesi gerekiyor. Bunun da bir kadının el atmasıyla gerçekleşeceğine inanıyorum ve bu işe gönül verdim. Komşularımın da beni destekleyeceklerini gördüm ve bu hayalimi gerçekleştirmek için çalışmalara başladım. Önümüzdeki seçimde Fatsa’nın ilk kadın muhtarı olarak görevi devralacağım inşallah. Komşularımın da desteğiyle bu işin üstesinden geleceğimizden hiç şüphem yok. Fatsa daha önce Rahmetli Nazmiye Komitoğlu’nu belediye başkanı seçmiştir ve kadın yönetimine yabancı değildir. Bu açıdan bakıldığında bana da bu yetkiyi vereceklerine inanıyorum. Başta bayanlar olmak üzere tüm mahalleli dostlarıma sesleniyorum: Gelin el ele verelim, birlikte örnek bir Dolunay Mahallesi yaratalım ve tarihe geçelim.” Şeklinde seçmene çağrıda bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.