Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA CENAZE İLANI-26.11.2018 3 VEFAT

FATSA CENAZE İLANI-26.11.2018 3 VEFAT
26 Kasım 2018 - 11:19

Hatipli Hürriyet Mahallesi Sakinlerinden Merhum Koçoğlu Tahsin Cesur’un Eşi, Sezai Cesur’un Annesi, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu’nun Anneannesi, Fatsa Topaloğlu Camii Müezzini Üzeyir Dalın, Nevzat Eroğlu, Ahmet Şentepe Ve Osman Işık’ın Kayınvalidesi, Fatma Cesur Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Orta Büyük Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Hatipli Hürriyet Mahallesindeki Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Dumlupınar Mahallesi Sakinlerinden Merhum Kasap Selim Çoban’ın Eşi, Osman Ve Zeki Çoban’nın Annesi, Okan Çoban Ve Lütfiye Dindar’ın Babaannesi, Nahide Çoban Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Orta Büyük Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Asri Mezarlıktaki Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

Örencik Mahallesi Sakinlerinden Merhum Hacı Bahri Sağlık’ın Eşi, Emrullah, Celil Ve Hayrettin Sağlık’ın Annesi, Sanayi Esnaflarından Bahri Ezgü Ve Kuaför Fatih Ezgü’nün Anneannesi, Fikriye Sağlık Vefat Etmiştir. Cenazesi Bugün Öğle Namazına Müteakip Örencik Yukarı Mahalle Tepebaşı Camiinde Namazı Kılındıktan Sonra Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.