Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

40 KERE MAŞALLAH

40 KERE MAŞALLAH
28 Aralık 2018 - 23:04

Rasül SERDAR, Kavraz Köyü sakinlerinden eski Mobilya ustalarından…

Eşi Leyla Hanım ile 40 yıl önce evlendi. Düğün günü Ilıca yolunda el ele yürüdükleri yolda tekrar aynı pozları veren Leyla ve Rasül Serdar çiftinin oğlu Muhasebeci Dursun Serdar, bu anı ölümsüzleştirerek sosyal medya hesabında paylaştı.

Bu anlamlı günü anlamlı bir mesaj ile arkadaşları ile paylaşan Dursun Serdar; “Her aile bir tarihtir. Hatta okumasını bilene göre bir destandır. Annemle babamın destansı bir aşkı, şarkısı, mektupları ve sevgisi vardır. Tarih Leyla ile mecnunu yazmış ancak bizim hikayemiz onlarınkinden çok daha fazladır. Annemle babamın evlilik yıl dönümünde 40 yıl önce Ilıca yolunda el ele yürüdükleri yolda, şimdi yine el eleler. Allah’ım uzun ömür versin. Evliliklerinin 40. yıl dönümü kutlu olsun.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.