Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CHP ORDU İÇİN ADAY BULAMIYOR MU?

CHP ORDU İÇİN ADAY BULAMIYOR MU?
10 Ocak 2019 - 23:27

Meral Akşener’in Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olmasını çok istediği İdris Naim Şahin, CHP’nin gündeminden çıktı gibi.

CHP Ordu İl Başkanlığı ve tabanından büyük tepkiler gelince İdris Naim Şahin’in adaylığına ilişkin konuşan CHP Ordu İl Başkanı Yusuf Furtun, “Biz olmaması için üst düzeyde, her türlü mücadeleyi kendi içimizde vermek için uğraş veriyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

“KOCA PARTİ AK PARTİ’NİN ESKİLERİNE Mİ KALDI?”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamasında, “İdris Naim Şahin, Ordu siyasetine damgasını vurmuş bir isim. Birçok konuda hizmetleri olan, gerek bakanlığı esnasında gerekse sonrasında hiçbir zaman halktan kopmamış, bu anlamda da Ordu’ya birçok konuda hizmet vermiş değerli bir siyaset adamıdır. Tabii ki bu süreçte o da değerlendiriliyor. Bu süreç içerisinde birçok aday adayı gibi onunla ilgili de bir talep var” demişti.

Yine geçtiğimiz günlerde CHP sözcüsü Faik Öztrak’da görüşmelerin devam ettiğini söylemişti.

“2014 YEREL SEÇİMLERİNDE CHP ORDU’DA 20 DE 0 YAPMIŞTI “

“Peki CHP Ordu için farklı seçenekler üzerinde görüşme yapmadı mı? İthal aday için mi bekleniyor?” gibi sorular Orduluların aklına gelmekte. Ordu’da o kadar üst düzey siyaset yapacak kişi varken neden eski adaylar üzerinde durulmakta? Parti içinde hatırı sayılır kişilerin emeğinin göz ardı edilmesi büyük bir sorumsuzluk. AK Parti’ye karşı yıllardır siyaset yapılması ve sonuç olarak AK Partili eski bir Bakan’ın gündemde olması, CHP’nin güven kaybı yaşamasına yol açmaktadır. CHP tarafından hakkında Gensoru verilmiş bir kişinin aday olarak düşünülmesi de ayrıca bir parantez açılmasını ister. Seyit Torun’un 2014 yerel seçimlerinde Ordu’da Belediye Başkanlığını AK Parti’ye kaptırmasının yanı sıra 19 ilçede de hiçbir varlık ortaya koyamadı. Şimdi hesaplar ne üzerinden yapılıyor o da merak konusu. Çıkarılacak aday bu zorlukların üzerinden gelebilir mi orası da meçhul. Ordu’da CHP taklaya gelebilir şimdiden söylemek zor olmaz…

HABER: D.MEHMET ŞAHİN

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
2 ADET YORUM YAPILDI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Feridun özdemir10 Ocak 2019 / 23:32Yanıtla

Bu gidişde yine 20 de 20 yapar ak parti adaylarda iş yok

Zeynep10 Ocak 2019 / 23:43Yanıtla

Kesinlikle sacmalık.aday kalmadı sanki.güven kaybı doğru.benden bir red oy.:(

KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.