Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÇOCUĞA SİLAH VEREN BABA İÇİN VALİLİK İNCELEME BAŞLATTI

ÇOCUĞA SİLAH VEREN BABA İÇİN VALİLİK İNCELEME BAŞLATTI
04 Şubat 2019 - 9:07

Ordu’da bir baba 4 yaşındaki çocuğunun eline silah verdi, ateş açtırdı ve bu görüntüleri de sosyal medyadan paylaştı.

Yapılan paylaşım sonrası 4 yaşındaki çocuğun, oyuncaklarıyla oynaması gerekirken, babasının eline verdiği silahla ateş etmesi gündem yarattı.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde küçük çocuk, iki eliyle silahı zor tutup tetiğe basıyor. O anları babası da kaydediyor.

Ulusal medyaya düşen bu haber sonrası Ordu Valiliği bir inceleme başlattığını duyurdu.
Ordu Valiliği yapmış olduğu basın duyurusunda; “Ulusal televizyonlarda yayınlanan, bir babanın küçük yaştaki çocuğuna tabanca ile ateş ettirmesi görüntüleri üzerine Valiliğimizce inceleme başlatılmıştır.
İl Jandarma Komutanlığımızca yapılan çalışmalar sonucunda; olayın Altınordu ilçesi Boztepe mahallesinde meydana geldiği ve şüpheli R.Y.(1992 doğumlu-erkek)’nin, kuru sıkı olduğu değerlendirilen tabanca ile meskun mahal içerisinde evinin balkonundan oğlu Y.Y.(2014 doğumlu-erkek)’ye ateş ettirdiği tespit edilmiştir.
Olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, suç aleti tabanca muhafaza altına alınmıştır. Şüpheli ise ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılmıştır.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.