Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CHP’NİN ORDU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADIGÜZEL OLDU

CHP’NİN ORDU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ADIGÜZEL OLDU
07 Şubat 2019 - 14:05

CHP Ordu Milletvekili ve aynı zamanda TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu üyesi olan Mustafa Adıgüzel, partisinin 31 Mart Yerel Seçimlerinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Peki, Mustafa Adıgüzel kimdir?

Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde 1967 yılında dünyaya geldi. Konya Atatürk Sağlık Meslek Lisesini 1985’te bitirdikten sonra eğitimine İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinde devam etti. Tıp eğitimine 1987?de Cumhuriyet Üniversitesinde başlayarak 19 Mayıs Üniversitesinde 1993’te tamamladı. İç Hastalıkları uzmanlık eğitimini Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesinde aldı.

Tokat, Tekirdağ, Ordu ve Fatsa’da kamu ve özel hastanelerde hekimlik, Ordu Devlet Hastanesinde yöneticilik yaptı. 25. Dönemde Ordu Milletvekili seçildi. Adıgüzel, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.