Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DOLUNAYSPOR’DA KEYİFLER YERİNDE

DOLUNAYSPOR’DA KEYİFLER YERİNDE
11 Şubat 2019 - 13:27

Ordu 1. Amatör Küme B grubu lideri Fatsa Dolunayspor deplasmanda karşılaştığı Ünye Gençlerbirliğispor’u 85. dakikada Takımın yeni transferlerinden Numan’ın asisti, Samet Erat’ın ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle ligin bitimine son üç hafta kala puan farkını 6 ya çıkartan Fatsa Dolunayspor ligi lider bitirmeye çok yaklaştı.

Sertaç, Numan, Burak, Yunus Emre, İsmet, İsmail, Uğur, Samet, Mehmet Arslan, Murat ve Mehmet 11 ile sahaya çıkan Fatsa Dolunayspor’da yeni transferlerden Sezer’de 60. Dakikada oyuna dahil olarak ilk kez Fatsa Dolunayspor forması giymiş oldu.

Fatsa Dolunayspor Kulübü Başkanı Erhan Çelik, maç sonu yaptığı açıklamada her geçen gün daha iyi futbol oynadıklarını belirterek; “Fatsamızı, Fatsa’nın gençleri ve hocaları ile en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bize destek olan büyüklerimize ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz gençlerimizi daha iyi imkânlardan yararlandırmak için Fatsalı sporseverlerin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.