Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İDRİS NAİM ŞAHİN ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

İDRİS NAİM ŞAHİN ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
14 Şubat 2019 - 12:24

Aday belirleme çalışmalarının devam ettiği İYİ Parti’de, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim ŞAHİN oldu. İyi Parti’nin Ordu İl ve İlçe Yönetimleri sosyal medyada adaylarını duyuruyorlar.

İdris Naim Şahin’in adaylık süreci şöyle gelişmişti;
Şahin’in adı daha önce CHP-İYİ Parti işbirliği adayı olarak gündeme gelse de, CHP tarafından kabul edilmemiş ve Ordu işbirliği dışında bırakılmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 29 Ocak’ta medya temsilcileriyle kahvaltıda buluştuğu toplantıda, İdris Naim Şahin’in Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için, “İdris Bey İyi Parti’den aday olmak istiyor ama CHP’nin desteği şartı var” ifadelerini kullanmıştı.

CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’i aday göstereceği iddiası için CHP kaynakları, böyle bir ihtimalin dahi söz konusu olmadığını söylemişti. CHP geçtiğimiz günlerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı’nın Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel olduğunu açıklamıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.