Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa Belediyespor’da Futbolcular Rest Çekti!

Fatsa Belediyespor’da Futbolcular Rest Çekti!
15 Mart 2019 - 9:24

TFF 3’üncü Lig 3’üncü grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor’da, geçtiğimiz hafta futbolcular sözler yerine getirilene kadar maçlara ve antrenmanlara çıkmayacaklarını açıkladı.

Yapılan Olağanüstü Genel Kurul’da başkan adayı çıkmayan ve kayyuma kalan Fatsa Belediyespor’da, Gölcükspor maçı hazırlıkları öncesi futbolcular resti çekti. Sarı-lacivertli ekipte futbolcular, yaptığı açıklama ile verilen sözler yerine getirilene kadar idmanlara ve maçlara gitmeyeceklerini söyledi.

“İÇERDE İKİ PRİMİMİZ VAR”
Tüm futbolcuların katıldığı açıklamayı, futbolcular adına takım oyuncusu Yakup Kayış yaptı. Kayış; “Yedi aya yakındır cebimize alın terimiz, hak edişimiz girmiyor. Çocuğuna mama alamayan arkadaşlar oldu. İçinde bulunduğumuz durumun tek sorumlusu bizi buraya getiren yönetimdir.

Bize verilen sözlerin yerine getirilmemesidir. 120 bin nüfuslu bir şehir bizden ümidini kesmiş. O insanlar bizden ümidini kestiyse, bizim burada durmamızın, bir şeylerin mücadelesini vermemizin hiçbir anlamı yoktur. Pazar günü Gölcük maçına gitmeyeceğiz. Bizim şu an içeride iki tane, alın terimiz, hak edişimiz olan primimiz var” dedi.

“GÖLCÜKSPOR 1 – 1 FATSA BELDİYESPOR”
Bu açıklamalar sonrası ikna olan futbolcular Gölcükspor deplasmanına gitti. Burada oynanan müsabakada berabere kalarak 1 puan ile Fatsa’ya dönen Fatsa Belediyespor ekibinin durumunun ne olacağı merak konusu. Edinilen bilgiye göre siyasilerin de Fatsa Belediyespor için girişimleri olduğu öğrenildi.

Gelişmeleri siz okurlarımız ile paylaşacağız.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.