Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“Avrupa´da Mesleki Eğitim Rüzgârları” Projesinin İlk Etabı Tamamlandı

“Avrupa´da Mesleki Eğitim Rüzgârları” Projesinin İlk Etabı Tamamlandı
06 Nisan 2019 - 16:21

“Avrupa’da Mesleki Eğitim Rüzgarları” adlı Avrupa Birliği tarafından ortaklaşa finanse edilen ve Çamaş Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından yürütülen proje kapsamında Çekya ve İspanya’ya 14 günlük staj faaliyetinin İspanya ayağı tamamlandı.

Çamaş Türk Telekom Çok Programlı Anadolu Lisesi´nde öğrenim görmekte olan 10 Muhasebe Bölümü öğrencileri Stucom’da ‘’Uluslararası Finansal Raporlama ve Standartları’’ üzerine 2 haftalık staj faaliyetine katıldılar.

Bu proje ile öğrencilerin iş gücü piyasasındaki talebe uygun niteliklere sahip, AB farkındalığı olan; yenilikçi düşüncelere, sosyal ve aktif vatandaşlığa sahip, özgüvenli ve dilsel gelişimini sağlayan vatandaşlar olarak yetiştirilmesi amaçlanmıştır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.