Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Av. Ahmet Canbaz: “SEVİYEYİ DÜŞÜRMEMEYE GAYRET ETTİM”

Av. Ahmet Canbaz: “SEVİYEYİ DÜŞÜRMEMEYE GAYRET ETTİM”
15 Nisan 2019 - 18:43

Uzun süren seçim kampanyasında seviyeli bir uslüple çalışma gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Canbaz, 31 Mart yerel seçimleri akşamında sosyal medya hesabından mesaj yayınladı.

Seçim sonuçları öncesinde Fatsa’yı güzel aydınlık yarınlara kim çıkaracaksa başkanlık ona nasip olsun dileklerinde bulunduğunu ifade eden Avukat Ahmet Canbaz’ın mesajı şöyle:
“Sevgili Fatsalılar, Bir seçim sürecinin sonuna geldik. Bu süreçte elimden geldiğince kimseyi incitmemeye, ses ve gürültü kirliliği oluşturmamaya, propaganda çalışmalarında seviyeyi, düşürmemeye gayret ettim. Çünkü seçim derdi bitecek, geçim derdi başlayacak ve yarın yine yüz yüze bakacağız. Seçilen kişi ile bizim kardeşliğimiz hemşerilik hukukumuz devam edecektir. Benim hemşerilerimden ricam süreç boyunca kırgınlıklar küskünlükler oluştuysa bir an önce kucaklaşmaları. Çok dikkat etmeme rağmen bilmeyerek diğer adayları veya sevenlerini inciten davranışta bulunduysam buradan özür diliyor, kendilerinden helallik istiyorum. Bu vesile ile tüm hemşerilerime aile ve çocukları ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.