Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İLK NİKAH TÖRENİ GAMZE ve SEMİH SERDAR ÇİFTİNE NASİP OLDU

İLK NİKAH TÖRENİ GAMZE ve SEMİH SERDAR ÇİFTİNE NASİP OLDU
22 Nisan 2019 - 12:20

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Belediye Başkanlık görevine başladıktan sonra ilk nikah merasimini gerçekleştirdi.

Dumlupınar İlkokulu öğretmenlerinden Recep-Sezan Serdar çiftinin oğlu Semih ile Ayhan-Sevil Güler çiftinin kızı Gamze, Belediye Kültür Sarayı’nda gerçekleşen düğün töreni ile yaşamlarını birleştirdiler.

Çiftlerin nikah işlemini Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar gerçekleştirdi. Çiftlerden “Evet” onayı aldıktan sonra evlilik cüzdanını imzalayan Başkan Kibar geleneği bozmadı ve cüzdanı gelin hanıma takdim etti.

İbrahim Etem Kibar Semih-Gamze çifti için gerçekleştirdiği nikahın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek, “Çünkü bu nikah benim göreve başladıktan sonraki ilk nikah işlemim oldu. Ben genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. En kötü günleri böyle olsun.” dedi.

İbrahim Etem Kibar nikah merasimi sonrası çiftleri ve ailelerini tebrik ettikten sonra düğünden ayrıldı. Düğün töreni nikah merasiminin ardından takı ve müzik eğlence ile devam etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.