Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HİLMİ GÜLER, “SİZ ÜRETECEKSİNİZ, BEN SATIN ALACAĞIM!”

HİLMİ GÜLER, “SİZ ÜRETECEKSİNİZ, BEN SATIN ALACAĞIM!”
13 Mayıs 2019 - 12:12

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’den tarım atağı geldi. Güler; “Gezen tavuk mu yapacaksınız başka ikinci ürün mü üreteceksiniz size kalmış. Sizin ürettiklerinizi ben alacağım, satış derdiniz olmayacak. Bununla ilgili şirketimizi kuruyoruz” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hafta sonunda ilçe Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulları ile bir araya geldi.

Ordululara söz verdikleri projeleri gerçekleştirmek için planlı, programlı ve koordinasyon eşliğinde başarılı bir çalışma dönemi geçirmeleri gerektiğine dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bundan sonra daha üretken ve daha çalışkan olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Hayatı sadece fındık üzerine kurmamak gerektiğine dikkat çeken Başkan Güler, “Artık eski şekilde düşünmeyeceğiz. Eski düşünmekten kastım şudur. Fındık var diyoruz. Fındık az olunca da üzülüyoruz çok olunca da üzülüyoruz. Yani hayatımızı bir fındığa bağlıyoruz ve her şeyimizi bununla izah ediyoruz. Bütün bahanelerimizi, şikâyetlerimizi ve mazeretlerimizi fındık üzerine kuruyoruz. Fındığın dışında bizim turizm, tanıtım, hayvancılık, enerji gibi çeşitli kaynaklarımız var. Fındığa ilaveten yeni üretim alanlarına yönelik çalışmalar yapmamız gerekiyor, zaten birlikte yapacağız. Hepimiz maaşla çalışmaktan ziyade kendi işimizi kuracağız” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler,  şöyle konuştu:

“Bahçelerimiz boş duruyor buralara fındıktan fındığa girmeyeceğiz. Misal çevireceğiz etrafını gezen tavuk mu yapacaksınız başka ikinci ürün mü üreteceksiniz size kalmış. Sizin ürettiklerinizi ben alacağım, satış derdiniz olmayacak. Bununla ilgili şirketimizi kuruyoruz. Meyve suları ile ilgili çalışmalar yapacağız. Yere düşen elmalarımızı toplamıyoruz. Eskiden bizim odalarımız elma, armut kokardı. Bugün ise köye giderken yumurta, süt götürüyoruz. Dolayısıyla kuracağımız şirket vasıtasıyla siz ne üretirseniz biz alacağız”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.