Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Şehit Aileleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Şehit Aileleri Kahvaltıda Bir Araya Geldi
22 Temmuz 2019 - 12:25

Fatsa-Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ‘nin düzenlediği ve Kıbrıs Barış Harekâtının 45.yılı birlik beraberlik kahvaltı programı düzenlendi.

Ünye Çınarsuyu Tabiat parkında yoğun katılımla gerçekleştirilen kahvaltı programında Fatsa-Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Adem Çiçek yaptığı açıklamada; ”Şehit aileleri ve gazilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdiğimiz kahvaltı için tüm şehit ve gazi ailelerimize sonsuz minnet ve saygı ile teşekkür ederiz. Böyle bir günü bir arada yaşamak ve ailelerimizin dertleri ve sorunlarıyla ilgilenmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizler şehit kardeşleri olarak onlarla aynı acı aynı kaderi paylaşıyor olmamamız nedeniyle aynı dili konuşuyoruz. Bizleri bir adım daha bir birbirine yakınlaştıran derneğimiz, faaliyetlerini en üst seviyede tutarak onlarla birlikte olmanın gururunu yaşamamıza vesile oluyor.Bu bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir.Kıbrıs barış harekatının bugün olması ve Kıbrıs gazilerimizin de aramızda olması bu programa daha da anlam kattı.Bir gazimizin duygu dolu Kıbrıs konuşmasına şahitlik eden ailelerimiz duygu dolu bakışlarına şahitlik etmemiz bizi daha çok onur ve gurur yaşattı. Ve bir kere daha çok doğru bir iş yaptığımızı ve bu aileleriniz için çalışmalarımızın devam etmesi gerektiğini gördük. Programa katılan tün ailelerimize teşekkür ediyor,şehitlerimize rahmet ,gazilerimize geçmiş olsun dileklerimizi yeniliyoruz” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.