Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN KİBAR VE TEMİZLİK ELÇİLERİ AYNI KAHVALTI SOFRASINDA

BAŞKAN KİBAR VE TEMİZLİK ELÇİLERİ AYNI KAHVALTI SOFRASINDA
08 Ağustos 2019 - 14:53

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar belediye kademesinde görev yapan temizlik işçileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıya Milletvekili Ergün Taşçı, İlçe Başkanı İsa Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Ruhi Özbay, Belediye Meclis Üyeleri Muharrem Okyay Sarıhan, Mehmet Mutlu ve Adem Bekar ve FATBEL Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Aydınlık’ da katıldılar.

Belediye temizlik işçilerinin başkanla aynı sofrada bir araya gelmekten oldukça memnuniyet duydukları gözlendi.

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar göreve başladıktan sonra bir çok konuda şikayet aldıklarını ancak temizlik konusunda ufak bir şikayet almadıklarının belirterek, “Buda temizlik işçilerimizin ne kadar özverili çalıştığını gösteriyor.” dedi.

“TEMİZLİK KONUSUNDA EN UFAK BİR ŞİKAYET ALMADIK”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kahvaltı öncesi temizlik işçilerine hitaben yaptığı konuşmada, herkesin evine ekmeğini götürmenin derdinde olduğunu belirterek,  “Ben hepinize şehrimizin en zor görevini yaptığınız teşekkür ediyorum. Yükünüz ağır ama çok şükür göreve geleli 4 ay oldu, bir çok konuda şikayet aldık ama temizlik konusunda en ufak bir şikayet almadık. Bu da işinizi ne kadar büyük bir özveriyle yaptığınızı gösteriyor. Hepinizden Allah razı olsun.” dedi.

“ALLAH EMEĞİNİZİN BEREKETİNİ GÜZELLEŞTİRSİN”
Ordu Milletvekili Ergün Taşçı’da yaptığı konuşmada, “Allah emeğinizin bereketini güzelleştirsin, zenginleştirsin. Belediye Başkanımız ile birlikte bu şehrin imar ve inşasında emekleriniz için teşekkür ederiz. Fatsa çok daha güzel olmayı hak ediyor. Sizlerin de bu konuda emekleri çok fazla. Allah razı olsun teşekkür ediyoruz, şimdiden iyi bayramlar.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.