Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BAŞKAN GÜLER MESUDİYE’DE

BAŞKAN GÜLER MESUDİYE’DE
20 Aralık 2019 - 15:57

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, ilçe ziyaretleri kapsamında Mesudiye ilçesini ziyaret etti.

Ordu’nun 19 ilçesini tek tek gezerek incelemelerde bulunan Başkan Güler, ilçe ziyaretinde Mesudiye İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesinde Konferans Salonu ve Z-Kütüphane’nin, Mesudiye Ortaokulunda Robotik Kodlama Sınıfı Z-Kütüphane’nin açılışını gerçekleştirdi. Ardından yenilenen ve ilçe sağlık müdürlüğü binasına taşınan Mesudiye Aile Sağlığı Merkezinin açılışına katıldı. Açılışa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Mesudiye Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

“MESUDİYELİ VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Mesudiye ilçesinde bir takım açılışlara katılan Başkan Güler, “Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından eğitim alanında çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bu anlamda Mesudiye’de kodlama sınıfı ve Z-Kütüphanelerimizin açılışını gerçekleştirdik. Açılışı gerçekleştirilen bu yerler öğrenci ve öğretmenlerimizi son derece memnun etti. Buradaki öğretmen ve öğrenciler ile Mesudiye’nin geleceği yazılacak. Biz zaten belediyeciliği her zaman yerine getiriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda çalışmaya hazırız. Ayrıca yenilenen ve sağlık müdürlüğü binasına taşınan Aile Sağlığı Merkezi, Mesudiyeli hemşehrilerimizin hizmetine açıldı. Sağlık Merkezi Mesudiyeli vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mesudiye’mize kazandırılan her türlü projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.