Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

CUMHURİYET HALK PARTİSİ FATSA İLÇE YÖNETİMİ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

CUMHURİYET HALK PARTİSİ FATSA İLÇE YÖNETİMİ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ
27 Aralık 2019 - 14:15

Fatsa CHP ilçe başkanı seçilen Murat İnanlı yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret ederek şu açıklamayı yaptı: “Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe yönetimi olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız. Bu doğrultuda ilk önce yönetim kadromuzda görev dağılımı yaptık ve bundan sonraki yol haritamızı belirledik. İlerleyen günlerde bu bilgileri kamuoyuyla paylaşacağız. Bugün de Fatsa’mızın güzide basın mensuplarını ziyaret etmeye başladık.

Çok sesli ve özgür bir basın, demokratik sistemin korunması ve güçlendirilmesinde önemli bir unsurdur. Gazetecinin görevi; mesleki sorumluluk bilinci içerisinde halka doğruları aktarmak, halkın görüşlerini ve isteklerini kurumlara ileterek halkın sesini duyurmak ve kurumlar ile halk arasında iletişimi sağlamaktır.
Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda çok büyük görevler başaran Anadolu Basını, bugün maalesef başta ekonomik sorunlar olmak üzere çeşitli sebep ve sorunlarla oldukça zor günler geçirmekte, hatta varlık mücadelesi sürdürmektedir. Bu anlamda basınımızın her zaman yanında ve elimizden geldiğince destekçisi olacağız.
Hazır buradayken Fatsa’mız için çok önemli bir meseleye de değinmek istiyorum. Fatsa Kent Konseyi. Kent Konseyleri doğru işletildiğinde bir belediyenin, hatta bırakın belediyeyi o şehrin kurtarıcısıdır. Bu nedenle Fatsa’mızın içinden geçtiği bu zor günlerde birlik beraberliğimizi kuvvetlendirmek adına Fatsa Kent Konseyi Fatsa’nın tek çıkış yolu, tek ilacıdır. Kent Konseyi’nin amacı kent yaşamında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilmesi, kentin hak ve hukukunun korunması, sürdürülebilir kalkınma, çevreye duyarlılık, sosyal yardımlaşma ve dayanışma, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, yönetimde etkileşim ve yerinden yönetim ilkelerini hayata geçirmeye çalışan kent konseylerinin çalışma usul ve esaslarını düzenlemektir. Bütün bunları Belediye Başkanımız ile de görüştük. Kendisinin konuyu önemsediğini ilk ağızdan biliyorum. Dolayısıyla artık Fatsa’mızın iyiliği ve geleceği için bu konuda acilen harekete geçilmesini ve bunun kamuoyu ile paylaşılmasını rica ediyorum.

Bugün bizi burada kabul ettiğiniz ve düşüncelerimizi kamuoyuyla paylaşmamıza aracı olduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyoruz”.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.