Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

ÇITKIRILDIM KAPAKLAR!

ÇITKIRILDIM KAPAKLAR!
14 Ocak 2020 - 15:27

Reşadiye ve İnönü caddelerinin araç trafiğine kapalı olan bölümünde geçtiğimiz aylarda güzel bir çalışma yapıldı. Yollar parke taşı ile döşendi, halkın oturması için banklar yerleştirildi. Düşünülen ve gerçekleştirilen hizmeti halkımız şüphesiz takdirle karşıladı.

Bu caddelerin bu bölümüne ağır taşıt girmiyor. Ancak hangi amaçla yapıldığını anlayamadığımız bazı kapakların, henüz birkaç ay geçmesine rağmen paramparça olduğunu görüyoruz.

İki cadde boyunca saydığımız kapaklardan 46 tanesi tamamen parçalanmış, 6 tanesi de kısmen hasar görmüş durumda. Şu anki durumuyla göz zevkini bozmak dışında pek fazla bir aksaklığa yol açmıyor. Ancak ileride ne olacağını bilemiyoruz.

Ayrıca bu durum bir soruyu da gündeme getiriyor.

Burada kullanılan malzeme sözleşmede belirlenen malzeme mi?

Eğer öyleyse böyle kalitesiz, dayanıksız bir malzemenin kullanımına göz yumanların, sözleşmede belirlenenin yerine daha kalitesiz bir malzeme kullanılmışsa bu işi bu haliyle teslim alanların burada çok ciddi bir sorumluluğu yok mudur?

Buradaki işi tamamlayan üstlenici firma sözleşmede belirlenen malzemeyi kullanmadıysa, yetkililer tarafından hemen çağrılıp bu aksaklığın düzeltilmesi için yönlendirilmesi gerekmez mi?

Eğer belirlenen malzemeyi kullandıysa da, bu nasıl bir ürünmüş ki üzerinden insan geçince böyle paramparça oluyor.

Buraya harcanan paraların vatandaşın cebinden çıktığını düşünen herkesin buna bir tepki göstermesi gerekmiyor mu…

Acaba üzerinden her gün yüzlerce insanın geçtiği bu sokaklar kimsenin dikkatini çekmiyor veya çekiyor da “bana ne canım” anlayışı mı hakim oluyor…

Yetkililerin ve ilgililerin konuya el atmasını beklemek hayal kurmak mıdır acaba?

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.