Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İSA YÜKSEL; “FATSA’DA SİYASETİ HİZMETE DÖNÜŞTÜREN ANLAYIŞA KATKI SAĞLAYACAK YENİ BİR VİZYON ORTAYA KOYUYORUZ.”

İSA YÜKSEL; “FATSA’DA SİYASETİ HİZMETE DÖNÜŞTÜREN ANLAYIŞA KATKI SAĞLAYACAK YENİ BİR VİZYON ORTAYA KOYUYORUZ.”
27 Ocak 2020 - 16:11

Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel bir açıklama yaparak, “Birleştirici, kucaklayıcı, istişare kültürü ve bilinci ile birlik ve beraberlik içinde daha güçlü ve daha dinamik bir hizmet anlayışı ile; Fatsa ve Fatsalıya hizmet edecek, hizmet yapısını tabana yayacak, Fatsa’mızı gönül evi olarak gören Yönetim Kurulu çalışma arkadaşlarımızdan oluşan, KOMİSYONLAR kurarak, Fatsa’da siyaseti hizmete dönüştüren anlayışa katkı sağlayacak yeni bir vizyon ortaya koyuyoruz” dedi.

Yüksel ayrıca; “Her biri birbirinden değerli arkadaşlarımızla Fatsa’ya hizmet etme aşkıyla çıktığımız bu onurlu ve kutlu yolculukta komisyonlarda görev alan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

FATSA BİZİM TEK SEVDAMIZ!
Fatsa içinde barındırdığı tüm değerleri ile bizim ve hepimizin. Ötekinin olmadığı her bir insanı ayrı değer olan Fatsa’mıza hizmet etmek almış olduğumuz görev sorumluluğun tek sebebidir. Fatsa bizim içimizde ayrı bir yer, ayrı bir değer ve ayrı bir sevdadır.

Fatsa, doğası tarihi ve insan yapısı ile kendini diğerlerinden ayırt eden özellikler bütününe sahiptir. Bu bütünsel özelliklerden hareketle Fatsa’mızı, daha yaşanabilir bir merkez haline getirip, diğer ilçelerden ayırt edici özellikleri ile de marka şehir yapmak için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü; Bizim bir gelecek tasavvurumuz, bizim bir gelişen, büyüyen, Fatsa anlayışımız var.

Kurmuş olduğumuz komisyonlarla ilgili tüm detayları ve içerik bilgileri çok kısa süre içerisinde yapacak olduğumuz basın toplantısında kamuoyu ile paylaşacağız.
Bilinmesini isterim ki; bu komisyonlarımız hizmetin tabana yayılmasında çok etkili ve güçlü bir model olup vatandaşlarımızla olan iletişim ve etkileşimimizi daha da güçlü kılacaktır.

Kamuoyunu saygı ile duyurulur.” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.