Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

SELDEN HASAR GÖREN YOLLARDA MENFEZ ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

SELDEN HASAR GÖREN YOLLARDA MENFEZ ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR
05 Şubat 2020 - 15:03

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ikinci bölge şefliği tarafından Ilıca mahallesi Ganyaş mevkiinde gelen sel afetinde hasar gören yol üzerine menfez yapılıyor.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ikinci bölge şefliği ekipleri menfezin 10 metre uzunluğunda 2×2.5 metre genişliğinde olacağını belirttiler.

Ganyaş mevkiinde yapılan menfezin bugün itibariyle beton döküm işlemi tamamlanırken 10 gün içerisinde betonu kuruduktan sonra kenar dolumlarının yapılarak hizmete açılacağı bildirildi.

Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ikinci bölge şeflikleri tarafından önümüzdeki günlerde Demirci mahallesinde de menfez inşaatı başlatılacağı öğrenildi.

Diğer yandan Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz 2019 yılında Oluklu, Aslancami, Bağlarca, Bolaman, Uzundere ve Yalıköy mahallelerinde de menfez çalışmaları yapıldığı bildirildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.