Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“AİRCOR52” YENİ TASARIMIYLA HİZMETTE

“AİRCOR52” YENİ TASARIMIYLA HİZMETTE
03 Mayıs 2020 - 19:22

Dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan Covid-19 Virüsü’ne karşı alınabilecek önlemler doğrultusunda Ordu Büyükşehir Belediyesinin tamamen yerli ve milli imkânlarla geliştirdiği Aircor52 Dezenfekte Tüneli yeniden tasarlanarak bambaşka bir görünüme kavuşturuldu.

İnsan girişlerinin olduğu tüm alanlarda hijyen sağlamak, hastalık yapıcı mikroorganizmaların, bakteri ve virüslerin yok edilmesi ve insanların kıyafet ve ayakkabılarının dezenfeksiyonu için tasarlanmış olan dezenfekte tüneli, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleriyle daha fonksiyonlu bir hale getirildi.

YÜKSEK VERİM SAĞLIYOR

İhtiyaca uygun her ortamda kullanılması amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden tasarlanan dezenfekte tüneli, Aircor52 kabin ve kapsül olmak üzere 2 farklı şekilde geliştirildi. Ledli ve sesli komut, uyarı ve yönlendirme gibi sistemleriyle kullanıcıların hiçbir yere temas etmeden dezenfekte olması sağlayan bu tünelde, 360˚ döner kol sayesinde insanlarda dezenfekte edilmeyen hiçbir alan bırakılmayarak yüksek verim sağlanıyor.

SİSLEME YÖNTEMİ KULLANILIYOR

6 saniyede boş kabin içi dezenfekte etme sistemi ile de her bir dezenfekte işleminden sonra kabin ve kapsülü kendi kendine temizleyen dezenfekte tüneli, burayı kullanan kişilerin birbirlerine herhangi bir virüs, bakteri ve mikrop bulaştırmasının da önüne geçiyor. Aircor52 kabin ve kapsül modelinde sisleme yöntemi kullanıldığı için günlük kıyafetlerin üzerinde herhangi bir olumsuz etki bırakmıyor.

“YEPYENİ BİR TASARIMLA HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNUYORUZ”

Dezenfekte tünelinin daha teknik ve fonksiyonlu olması açısından yeniden tasarlandığını ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Yerli ve milli imkanlarımızla geliştirdiğimiz dezenfekte tünelini yepyeni bir tasarımla halkımızın hizmetine sunuyoruz. Yeni bir görünüm kazanan tüneli, daha teknik daha fonksiyonlu bir hale getirdik. Dünyanın dört bir köşesinden bu faydalı ürün için talepte bulunuyorlar. Öncelikle bu ürünü Türkiye’mizin ve halkımızın kullanımına sunacağız. Daha sonrasında ihracat boyutunda diğer ülkelerle görüşmelerimizi yapacağız. Gayet bilimsel ve teknik bir çalışma yaptık. İşin tıbbi ve teknik boyutu bütün olarak ele alındı. Çalışmalarımız taleplerin karşılanması yönünde artarak devam edecek” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.