Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Üyelerden Başkana Tam Destek

Üyelerden Başkana Tam Destek
14 Temmuz 2021 - 19:27

İlçemiz Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda tek aday olan mevcut başkan Ayhan Baş üyelerinden tam destek aldı.

Seçimler sonrası tüm üyelere teşekkür eden Ayhan Baş, “2012 yılında başlamış olduğum bu uzun ve meşakkatli süreçte, 56. Olağan Kurulumuzda yeniden Başkan seçilmenin mutluluğu ve gururu içerisindeyim. Başkanlığımın 9. yılında vatandaşımız ve esnaflarımızla birlik ve beraberliğimizi arttırarak bu yolda yürümeye devam dedik. Pandemi sürecinde ve öncesinde esnaflarımızı hiç yalnız bırakmadık ve bırakmayacağız.

Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak esnafımızın mutlu gününde de zor gününde de yanında olmaya devam edeceğiz.

Genel Kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan Fatsa Kaymakamımız Ömer Lütfi Yaran’a, Fatsa Belediye Başkan Yardımcımız Ruhi Özbay’a, İlçe Emniyet Müdürümüz Sercihan Barutçu’ya, Ordu Esnaf Odaları Birlik Başkanı Erdoğan Akyürek, Çevre İlçelerimizin Değerli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanlarımıza, Oda ve Dernek Başkanlarımıza, Tüm Esnaf ve Üyelerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Ayhan Baş’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Serdar Salman, Niyazi Yeşiller, Recai Mutlu, Fatih Özdemir, Bünyamin Davu ve Emrah Şen.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.