Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Güler ve Kibar Fransa’ya gittiler…

Güler ve Kibar Fransa’ya gittiler…
27 Ekim 2021 - 20:47

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 47 üye devletten 100 binin üzerinde yerel ve bölgesel yönetimi temsil eden “Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’ne” asil üye olarak seçildi.

Toplantı için Fransa’ya giden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar eşlik ediyor.

Kongreye Türkiye’den iki Belediye Başkanının katılım sağlaması ve başkanların Ordu’dan olması ayrıca değerli ve kıymetli.

Fransa’nın Strasbourg kentinde düzenlenen Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Genel Kurul Toplantısı öncesinde, heyet üyeleri ve siyasi gurup üyeleri ile ön koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Kongre, Avrupa çapında 100 binin üzerinde yerel ve bölgesel yönetimin seçilmiş temsilcilerinin, sorunlarını tartıştıkları, deneyimlerini paylaştıkları ve görüşlerini hükümetlere ifade edebildikleri bir forum ortamı sağlıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.