Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

OSKİ KABATAŞ’TA 3 YILDA 20 PROJE TAMAMLADI

OSKİ KABATAŞ’TA 3 YILDA 20 PROJE TAMAMLADI
22 Haziran 2022 - 13:13

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) tarafından ilçelerde yürütülen altyapı çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında geçen 3 yıl, Kabataş için önemli yatırımlarla sonuçlandı. OSKİ 3 yılda Kabataş’a, 33 km içme suyu hattı, 3 km kanalizasyon hattı, 2 içme suyu deposu ve 1 su alma yapısını kazandırarak vatandaşların hizmetine sundu.

3 PROJE DAHA GELİYOR

Ayrıca OSKİ Kabataş ilçesinde 3 projenin daha yapım çalışmalarına devam ediyor. Toplam 2 milyon 180 bin TL’lik yatırımın daha yapılacağı ilçede hedeflenen çalışmalar şunlar:

“Alankent-Elbeyi Mahallelerine 8.100 metre İçme suyu hattı, İlçe merkezi ana Kolektör kanalizasyon hattı inşaatı (1.550 metre) ve Eceli mahallesi içme suyu hattı inşaatı(8.850 m-Trencher).”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.