Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi Başkanı Necati Efe işin aslını açıklıyor:

Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi Başkanı Necati Efe işin aslını açıklıyor:
29 Haziran 2022 - 16:10

“ Bizler dolmuşçu esnafı olarak pandemi başlangıcı 17 Mart 2020 yılında tüm ülkede yaşanan ortak sıkıntıdan dolayı en fazla etkilenen meslek gruplarından biriyiz. Yeri geldi 14 kişilik araçlarımızda 7 kişi taşıdık, eyvallah sesimizi çıkartmadık. Bu zaman zarfında sürekli şikâyet edildik, buna da eyvallah. Bu süreçte sadece ilçe belediyesinden 60 litre mazot desteği aldık, teşekkür ettik. Bağlı bulunduğumuz üst makamlar koltuk kaygılarından dolayı hiçbir zaman yanımızda olup sesimiz olmadılar. Özellikle Fatsa’da çok sahipsiz kaldık.

Bugünkü uygulamamız da eylem veya vatandaşı cezalandırmak değildir. Araçlarımızın bir kısmı, güzergâhlarımızın bozuk olmasından dolayı sanayide bakımdadır. Bir kısım arkadaşlarımızın da artık araçlarını çalıştıracak mazot parasını bulamamaktadır. Bu nedenle bizler de elimizden gelen tüm imkânları zorlayarak mevcut araçlarla 20-30 dk aralıklarla hizmet vermeye çalışıyoruz. Buradan tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz ve kendilerinden anlayış bekliyoruz. Sanayi-Kurtuluş Dolmuş Kooperatifi olarak saygılarımı sunuyorum…”

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.