Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Bayramı zehir oldu… Dualarımız seninle Ümit Bulu…

Bayramı zehir oldu… Dualarımız seninle Ümit Bulu…
22 Nisan 2023 - 14:11

Çorum’un Osmancık ilçesinde meydana gelen trafik kazasında iki otomobil çarpıştı, 5 kişi yaralandı. Ordu Çatalpınarlı Ümit Bulu idaresindeki araç refüje çarparak karşı şeride geçti ve Murat K. yönetimindeki yabancı plakalı otomobille çarpıştı.

Fatsa Büyük Sanayi Sitesi esnaflarından Celal Bulu’nun yeğeni olan Ümit Bulu idaresindeki 52 AAS 250 plakalı otomobil, D-100 kara yolu 16. kilometresinde refüje çarptıktan sonra karşı şeride geçerek, Murat K’nin kullandığı W20024Z yabancı plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada sürücülerle araçlarda bulunan Uğur Can K, Tayfun S. ve Adem K. yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza da yaralanan Ümit Bulu’nun ise Çorum Hitit Eğitim ve Araştırma Hastaneside tedavisinin devam ettiği, sağlık durumunun kritik olduğu aktarıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.