Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

TAM DONANIMLI HAYVAN AMBULANSI HİZMETE SUNULDU

TAM DONANIMLI HAYVAN AMBULANSI HİZMETE SUNULDU
31 Mayıs 2023 - 13:27
Fatsa Belediyesi, yaralı ve hasta hayvanlara anında müdahale edebilmek amacıyla tam donanımlı hayvan ambulansını hizmete sundu.

Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokaktaki sahipsiz hayvanların yaşamlarını sorunsuz şekilde devam ettirebilmelerini sağlamak adına yaptıkları çalışmalara bir yenisi daha eklediler. Hizmete sunulan hayvan ambulansıyla özellikle kaza ve zehirlenme sonucu yardıma muhtaç hayvanlara acil müdahale ediliyor. Zaman kaybını önlemek amacıyla hizmet veren ve olay yerinde anında müdahalenin yapılabildiği hayvan ambulansında her türlü ilaç ve tıbbı malzeme bulunuyor. Ayrıca ambulansta kedi ve köpek taşıma kafesleri, acil müdahale sedyesi ve yakalama apartları yer alıyor.

“HAYVAN AMBULANSI FATSA GENELİNDE 7/24 HİZMET VERİYOR”
Teknik ekip ile birlikte hijyenik koşullarda ilk müdahalenin olay yerinde yapıldığını söyleyen Fatsa Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Ebru Biçim, “ Hayvan ambulansımız Fatsa genelinde 7/24 hizmet veriyor. Ambulansta ilk müdahaleyi yaptıktan sonra OBB Geçici Hayvan barınağına götürüyoruz. Veteriner İşleri Müdürlüğü olarak sahipsiz sokak hayvanlarını kısırlaştırma işlemleri tamamlandıktan sonra sahiplendirerek yeni yuvalarına kavuşturuyoruz..Sahiplenilmeyen ve rehabilitesi tamamlanan  candostlarımız ise alındıkları ortamlara geri bırakıyoruz” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.