Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSA DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

FATSA DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU
02 Haziran 2023 - 17:52

Fatsa Halk Eğitim Merkezi ve Fatsa Offroad Spor Kulübü tarafından 1’incisi düzenlenen “ El Emeği Göz Nuru Eserler Müzayede ile Buluşuyor” projesinde satılan eserlerden elde edilen 600 bin TL depremzedeler için bağışlandı.

Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen müzayede programına Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Fatsa Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Sivil Toplum Kuruluşu, Siyasi Parti Temsilcileri, davetliler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

“80 ESER’İN YER ALDIĞI MÜZAYEDE YOĞUN İLGİ GÖRDÜ”

El Emeği Göz Nuru Eserler Müzayede ile Buluşuyor’ kapsamında,  depremzedelere destek amacıyla düzenlenen müzayede de 80 eser bağışlandı. Fatsa Offroad Kulüp Başkanı Üzeyir Erdoğan’ın yönettiği müzayede de eserler ve sanatçıları tek tek tanıtılarak konuklara gösterildi. Kıran kırana geçen 80 eserin yer aldığı müzayede yoğun ilgi gördü. Müzayedeye ünlü sanatçı Soner Arıca Gitarını,  Funda Arar Çantasını ve Beyazıt Öztürk de Takım Elbisesini bağışladı. Tüm eserlerin kısa sürede alıcı bulduğu açık artırmada depremzedelere bağışlanmak üzere 600 bin lira toplandı.

Tarihin en büyük afetlerinden birini yaşadıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem, “Coğrafyamızın çok büyük bir bölümünü etkileyen o depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu akşam burada bir şey almak önemli değil burada bulunmak çok kıymetliydi. Bu güzel gecede yardımlarıyla, hayırlarıyla bu güzel geceye destek olan siz değerli katılımcılara ayrı ayrı teşekkürlerimi, şükranlarımı iletiyorum. Bu şehrin Belediye Başkanı olmaktan dolayı duyduğum şerefi, onuru tekrar belirtiyor hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.