Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR!

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR!
05 Haziran 2023 - 14:08

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BAŞKAN GÜLER İLE ULAŞIMDA KONFOR ÇITASINI YÜKSELTİYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi Laleli mevki ve Perşembe Kuyluca Mahallelerini birbirine bağlayan ve tarihi Ordu yolu olarak bilinen grup yolunu sıcak asfalt ile buluşturdu. 5 mahalleyi birleştiren ve toplam uzunluğu 6 km’yi bulan sıcak asfalt çalışması vatandaşlar tarafından da sevinçle karşılandı.

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor.

 

5 MAHALLEYİ BİRBİRİNE BAĞLIYOR

 

19 ilçede planlı ve programlı bir çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, hayata geçirdikleri projelerle ilçelerin çehresini değiştiriyor. Bu kapsamda asfalt çalışmalarında hız kesmeyen Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fatsa ilçesine bağlı Bolaman Mahallesi Laleli mevki ve Perşembe Kuyluca Mahallelerini bir birine bağlayan ve tarihi Ordu yolu olarak bilinen grup yolunu sıcak asfalt ile buluşturdu.

 

BOLAMAN MAHALLE MUHTARI YEŞİLTAŞ: “BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR NİMET, EMEĞİ GEÇENLERE MİNNETTARIZ”

 

Yıllardır bekledikleri hizmete kavuşmanın sevinci yaşadıklarını belirten Bolaman Mahalle Muhtarı Dursun Mehmet Yeşiltaş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini iletti. Yapılan çalışmaları ‘Bizim için çok büyük bir nimet’ diye niteleyen Yeşiltaş, “Laleli mevkiinde 6 km’yi bulan bir asfalt yol yaptık. Başta Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibi olmak üzere ilçe belediyemizden Allah razı olsun. Bizim için büyük bir nimet. Bu yol her sene 3 ayda bir çakıl dökülen ve yağmurlarla akıp giden bir yerdi. Bu yapılan masraflara yazık oluyordu. Şimdi çok güzel. Bu sebeple emeği geçen herkese minnettarız. Bu yol Ordu, Perşembe ve Fatsa arasında alternatif bir güzergâh olacak” dedi.

 

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

 

Sıcak asfalta kavuşan mahalle sakinleri ise “Yolumuzun sıcak asfalta kavuşmasıyla toz ve çamurdan kurtulduk. Yol medeniyettir. Hem bizim için hem de araçlarımız için konforlu hale geldi. Bu yol ilçelere ulaşımımızı kısalttı. Çalışmalardan dolayı çok mutluyuz. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.