Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

2018 yılında partisinin Cumhurbaşkanı adayı olan CHP’li Muharrem İnce, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında Ahmet Canbaz’a destek için katıldığı programda ülkenin durumuna değindi.

Kendi içlerinde kızma ve küsmenin olmadığını, fazladan bir oy almak için çalıştıklarını söyleyen Muharrem İnce, Türkiye’nin geldiği noktadan memnun olmadıklarını ve içler acısı olduğunu söyledi.

Türkiye üretim ekonomisini kurmadan, tarımı desteklemeden, tarımsal sanayiyi kurmadan düzlüğe çıkamayacağını belirten Muharrem İnce; “Nüfus belli et yenilip süt içilecek. Et yetmiyor, hayvancılığı geliştirip destekleyelim denilmiyor, Sırbistan’dan et alınıyor. Süt yetmiyor süt alınıyor, soğan yetmiyor soğan alınıyor. Yunanistan’dan saman alınıyor, kuru fasulye dahi yurt dışından geliyor. Üretmeyen bir Türkiye, yazık günah bu millete. Fındığın anavatanı Türkiye, borsası Almanya’da Hamburg, Türkiye bunları hak etmiyor, Türkiye’nin bu düzenden kurtulması lazım” diye konuştu.

İnce, düşük fiyatlarla sebze ve meyvenin satıldığı tanzim çadırlarını da eleştirdi.

CHP’nin Fatsa Belediye Başkanı Ahmet Canbaz’a da destek isteyen Muharrem ince, daha sonra bir takım programlara katılmak üzere Ordu’ya hareket etti.

2018 yılında partisinin Cumhurbaşkanı adayı olan CHP’li Muharrem İnce, Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında Ahmet Canbaz’a destek için katıldığı programda ülkenin durumuna değindi. Kendi içlerinde kızma ve küsmenin olmadığını, fazladan bir oy almak için çalıştıklarını söyleyen Muharrem İnce, Türkiye’nin geldiği noktadan memnun olmadıklarını ve içler acısı olduğunu söyledi. Türkiye üretim ekonomisini kurmadan, tarımı desteklemeden, tarımsal sanayiyi […]

MUHARREM İNCE’NİN FATSA PROGRAMI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.