Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

BU ÇİLENİN ÇÖZÜMÜ YOK MU?

BU ÇİLENİN ÇÖZÜMÜ YOK MU?
10 Nisan 2021 - 20:15
İlçemizde araç trafiği yoğunluğunun fazlasıyla yaşandığı Kader Pastanesi mevkiinde bulunan, şehir içi olmasına rağmen dar yollarda malzeme alımını tır ile yapan firma, yolu tek şeride düşürünce vatandaş çileden çıkıyor.
Sormadan edemiyoruz;
Bu malzemeler daha geniş bir alanda küçük kamyonetler ile şehir içinde ki işletmelere taşınsa size ne kaybettirir? Para mı?
Artacak olan maliyetinizi zaten ürüne yansıtmıyor musunuz?
İşine, evine, çocuğuna, annesine-babasına yada hastane gibi acil gitmesi gereken yere yetişmek için bu yolu kullanmak zorunda olan bir vatandaş sizin saatlerce mal alımınızı beklemek zorunda ise siz kime ne için satış yapacaksınız?
Bir yetkilinin gelip ceza kesmesi ne sizin hoşunuza gider ne de vatandaşın ama görünen o ki ülkemizde yaptırım olmadan kurallara uyulması mümkün değil.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.