Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

İlçemizin sanat dünyasına yetiştirdiği değerlerinden biridir Soner Arıca, 1995 yılında “Yüreğime Ektim Seni” 1999 yılında “Özledim” adlı şarkılarının kliplerinde Fatsa’yı kullandığını biliyor muydunuz?

Klipte 1995 yılının görüntüleri ne kadarda nostalji yaşatıyor bizlere. İskele, çamlık, asri mezarlık, sahil gibi yerleri görüyoruz. Hele Simitçi Haluk…

Soner Arıca’nın uzun zamandır Fatsa adına sosyal medyada bile tek bir paylaşımının olmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

İlçemizin sanat dünyasına yetiştirdiği değerlerinden biridir Soner Arıca, 1995 yılında “Yüreğime Ektim Seni” 1999 yılında “Özledim" adlı şarkılarının kliplerinde Fatsa’yı kullandığını biliyor muydunuz?

Klipte 1995 yılının görüntüleri ne kadarda nostalji yaşatıyor bizlere. İskele, çamlık, asri mezarlık, sahil gibi yerleri görüyoruz. Hele Simitçi Haluk...

Soner Arıca'nın uzun zamandır Fatsa adına sosyal medyada bile tek bir paylaşımının olmamasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

SONER ARICA’NIN FATSA’DA Kİ KLİBİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.