Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Ordu 1. Amatör kümede oynayan Dolunayspor ilk maçında Orduspor’u 3-1 yenerek sezona 3 puanla başladı.

1. Amatör Lig’in iki iddialı ekibinin karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf ev sahibi oldu. Orduspor maçın ilk dakikalarında sahada kurduğu baskılı oyun ilk golü getirirken Dolunayspor Aytaç ile frikikten muhteşem bir gol atarak karşılık verdi.

İlk yarı 1-1 lik skor ile biterken ikinci yarı sahada bambaşka bir Dolunayspor vardı. Geçen sene 25 gol atarak 2. Amatör Ligde gol kralı olan Murat Sarılmış ikinci yarıda 1 gol, bir asist ile göz doldurdu. Murat bu performansı ile taraftarlardan tam not aldı.

Maçtan sonra görüştüğümüz Dolunayspor’un sportif direktörü, eski profesyonel futbolculardan Niyazi Hüseyinoğlu: “İlk maçımızda grubun en güçlü takımıyla karşılaştık. Zorlu bir mücadele olacağını biliyorduk. Öyle de oldu. Karşılaşmanın başlarında üzerimize bayağı baskılı geldiler. 1-0 yenik duruma düştükten sonra, en azından beraberlik golünü bulunca üzerimizdeki tedirginliği de attık. İlerleyen bölümde oyunun hâkimiyetini ele geçirdik ve kazanmasını bildik. Karşılaşmada gayet güzeller oldu, izleyenler memnun olmuştur sanıyorum. 3 puanla başlamak bize gayet güzel bir moral oldu. Bu sezon biz zirvede olmak istiyoruz. Zirvedeki amaç da elbette Bölgesel Amatör Ligdir. Bunu başarabilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Önümüzdeki günlerde takımın daha da oturacağını düşünüyorum. Bakalım, ilerleyen haftalarda neler olacağını göreceğiz. Ama hedefimizin BAL’a çıkmak olduğunu belirtmek isterim. Bu yıl en azından final oynamak istiyoruz” diye konuştu.

Stad: Fatsa Ek Saha
Dolunayspor: Sertaç, Barış, Uğur, İsmet, Mehmet, Mertcan, İsmail, Mikail, Aytaç, Samet, Murat
Yedekler: Gökay, Serhat, Fatih, Yüksel, Talip, Onur, Yunus Emre
Teknik Sorumlu: Taner Gürsoy

Orduspor: Uluhan, Samet, Savaş, Necdet, Tolga, Oğuz, Süleyman, Birkan, Evren, Mert, Serhat
Yedekler: Emrah, Hami, Berat, Ömercan, Mehmet, Savaş, Emirhan
Teknik Sorumlu: Mahmut Nambaş

Goller: Aytaç, Murat, Mertcan (Dolunayspor), Serhat (Orduspor)

Ordu 1. Amatör kümede oynayan Dolunayspor ilk maçında Orduspor’u 3-1 yenerek sezona 3 puanla başladı. 1. Amatör Lig’in iki iddialı ekibinin karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf ev sahibi oldu. Orduspor maçın ilk dakikalarında sahada kurduğu baskılı oyun ilk golü getirirken Dolunayspor Aytaç ile frikikten muhteşem bir gol atarak karşılık verdi. İlk yarı 1-1 lik […]

DOLUNAYSPOR 3 PUANLA BAŞLADI

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.