Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DUMLUPINAR DOLU DİZGİN: 4-0

DUMLUPINAR DOLU DİZGİN: 4-0
25 Ekim 2023 - 11:24
Ordu 1.Amatör küme 3.hafta maçında Dumlupınarspor deplasmanda Mesudiyespor’u 4-0 mağlup ederek üçte üç yaptı. Dumlupınarspor’u Mesudiye karşısında farka götüren golleri 13 ve 46.dakikalarda Aytaç Aydemir, 53.dakikada İbrahim Cırlanmak ve 73.dakikada Ömer Keskin kaydetti. Dumlupınarspor Kulüp Başkanı Av.Onur Canbaz ve yöneticiler Mesudiye deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadılar. Başkan Canbaz Bölgesel Amatör Lig yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade ederek, “Sezonun 3. haftasında da galip gelmekten dolayı çok mutluyuz. Tüm takım arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Şimdi bu maçı unutup önümüzdeki maçı da kazanmak için çalışmalara başlayacağız.” dedi.
BU HAFTAKİ RAKİP KİRAZLİMANI
Dumlupınarspor Fatsa ek sahada bu hafta 29 Ekim Pazar günü Kirazlimanıspor ile oynayacak. Taraftarların bu maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.