Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

VOLEYBOLDA GENÇLERDE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU.

VOLEYBOLDA GENÇLERDE KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU.
07 Kasım 2023 - 9:47
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında başlayan Gençler A Voleybol Kızlarda ve Erkeklerde kupalar sahiplerini buldu.
03 Kasım 2023 tarihinde Perşembe Spor Salonunda oynanan final karşılaşmaları nefes kesti. Kızlarda Ünye ve Fatsa arasında oynanan final müsabakası kıran kırana geçerken, sonucu hem maç skoru hemde averajlar belirledi. Fatsa Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi- Ünye Fen Lisesini 3-2 mağlup etti. Ünye Fen Lisesi Setlerde 2-0 önde geçmesine rağmen Fatsa Ahmet Sırımsı Anadolu Lisesi sonraki setleri alarak oyunu 5.sete taşıdı. Son seti 15-12 kazanan Fatsa ekibi İl birincisi olmayı başardı. Ünye Fen Lisesi ikinci, Altınordu Cumhuriyet Anadolu Lisesi üçüncü ve Fatsa Anadolu Lisesi dördüncü oldu.
Genç Erkekler(A) Voleybol kategorisinde Ordu Anadolu Lisesi, Ünye İmam Hatip Lisesini mağlup etti ve birinciliği elde etti. İkinci Ünye İmam hatip Anadolu Lisesi ve üçüncü Fatsa Anadolu Lisesi oldu.
Yarışmalar sonucunda dereceye giren sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, grup müsabakalarında sporculara ve öğretmenlere başarı dileklerini iletti.
Grup müsabakaları ise 04-07 Aralık 2023 tarihleri arasında oynanacak.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.