Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

DUMLUPINARSPOR’DAN YARIM DÜZİNE GOL

DUMLUPINARSPOR’DAN YARIM DÜZİNE GOL
31 Ekim 2023 - 15:37
İlçemizin Ordu 1 Amatör Küme temsilcilerinden Dumlupınarspor galibiyetler serisini sürdürüyor.
Bundan önceki 3 maçını kazanan Dumlupınarspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Kirazlimanıspor’a tam yarım düzine gol attı.
Çok sayıda taraftarın izlediği maça Dumlupınarspor Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun” pankartı ile çıktı.
Mavi beyazlı ekibin baştan sona Üstün oynadığı maçta golleri 45+ 1. dakikada Yunus, 45+ 4 ve 55.dakikada Ömer Keskin, 65 ve 80.dakikada Aytaç Aydemir ve 90 +1. dakikada İrşad Göç kaydetti.
Son düdüğün ardından sahaya girerek tüm takımı tebrik eden Dumlupınarspor kulüp Başkanı Onur Canbaz mütevazi bir kadro ile bölgesel amatör ligi hedefinde yollarına devam ettiklerini belirterek çok şükür 4’te 4 yaptık şimdi bu maçı unuttuk önümüzdeki maça bakacağız Dumlupınar spor olarak biz her maça kazanmak için çıkacağız bugün bizi burada yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ederim.” dedi.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.