Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Payasspor’a 1-0 mağlup oldu.

Maç öncesi aynı puanları bulunan iki ekipte gülen taraf Payasspor oldu. Maçın başından itibaren rakip kaleye etkili gelen Fatsa Belediyespor kendi sahasında oynamanın avantajını fırsata çeviremedi.

Dk: 8 Fatsa Belediyespor’un en ünlü futbolcularından Serkan Çalık sağ kanattan etkili geldi fakat Payasspor’un savunma oyuncuları atağı ceza alanı içerisinde engelledi.

Dk: 9 Ceza alanının hemen dışında kazanılan faul sonrası topun başına geçen Yakup’un ortasında top kalecide kaldı.

Dk: 10 Seri çalımlarla rakip kaleye yaklaşan Fatsa Belediyespor’lu Ali Say’ı ceza alanına yakın yerde Payasspor’lu Aykut sert bir faul ile durdurdu.

Dk: 14 Payasspor’un etkili atağı Yakup’un araya girmesi ile uzaklaştırıldı.

Dk: 30 Fatsa Belediyespor’lu Selim hakemi aldatmaktan sarı kart gördü.

Dk: 31 Serkan Çalık’ın şutunu kaleci uzaklaştırdı. Kaleciden gelen topa Ercüment vurdu kaleci bu sefer topu kontrolü altına aldı.

Dk: 45 Fatsa Belediyespor’un kalecisi Ömer Can mutlak bir golü önledi.

İlkyarıda gol sesi çıkmadı 0-0

İkinci yarıda iki takımda karşılıklı ataklar gerçekleştirdi.

Dk: 49 Ali Say sol kanattan ceza alanı içerisine girdi, yaptığı orta savunmada kaldı.

Dk: 63 Payasspor etkili geldiği dakikalarda 9 numaralı futbolcusu Ahmet’in ayağından golü buldu ve 1-0 takımını öne geçirdi.

Dk: 67’de taraftarların maç başından beri tezahüratlarla istediği Abuzer oyuna dahil oldu.

Dk: 73 Yedikleri gol sonrası maçta ki ataklarını sürdüren taraf olan Fatsa Belediyespor’da Serkan’ın ortasında sol tarafta top ile buluşan Ali Say sol ayağı ile sert vurdu top üstten dışarıya gitti.

Dk: 83 Payasspor mutlak bir gol kaçırdı.

Hakemin 9 dakika uzatma verdiği müsabakada Fatsa Belediyespor’un atakları sonuç getirmedi ve ev sahibi ekip sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

 

Stat: Fatsa İlçe Stadyumu

Hakemler: Ozan Ergün, Murat Güçlü, Erol Ernek,

Fatsa Belediyespor: Ömer, Hüseyin, Rıdvan, Oğuzhan, Ercüment, Ali, Selim, Serkan, Ozancan, Fatih

Payasspor: İsmail, İhsan, Cuma Ali, Koray, Ahmet, Ekrem, Deniz, Çetin, Aykut, Tevfik, Yasin

Goller: Ahmet (dk. 63) (Payasspor)

Sarı Kartlar: Selim, Ali, Yakup, Rıdvan, Abuzer (Fatsa Belediyespor) Deniz, İhsan, Cuma, Suphi (Payasspor)

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fatsa Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Payasspor’a 1-0 mağlup oldu. Maç öncesi aynı puanları bulunan iki ekipte gülen taraf Payasspor oldu. Maçın başından itibaren rakip kaleye etkili gelen Fatsa Belediyespor kendi sahasında oynamanın avantajını fırsata çeviremedi. Dk: 8 Fatsa Belediyespor’un en ünlü futbolcularından Serkan Çalık sağ kanattan […]

TEK GOL İLE YIKILDIK

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.