Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Ne Zaman Son Desek Yeni Bir Adım Atıyoruz

Ne Zaman Son Desek Yeni Bir Adım Atıyoruz
Hilal SERİN( hilalserin20@gmail.com )
21 Mayıs 2019 - 16:07

Ne zaman aklımızın ucundan yolun sonu geçse , o zaman yeni bir yola daha çıkıyoruz. Eğer bir duygunun içinde bitmek, gitmek varsa eninde sonunda gidiliyor. İnsan mutlu olduğu yerde bitmeyi düşünmez çünkü. Yada bırakıp gitmeyi. İçimizde oluşan en ufak şüphe getirir bizi bu duygunun eşiğine. İnsan bazen emek nedir, zaman nedir unutuverir. Kendi için yapmak zorundadır bunu. Unutmak en iyi ilaçtır çünkü. Zamanın en iyi ilaç olduğunu söyleyenler yanılmışlar. Unutabilmek, silebilmek, yeri geldiğinde gidebilmektir ilaç olan. Zaman bize sadece cesaret verir. Veya sabır…

Zaman geçtikçe zaten bir anda bi bakarsınız bambaşka bir kişi olmuşsunuz. Büyümek denilen şey de zamanla değil, tecrübeyle olurmuş. İşte bunları tecrübe ettiğimde bıraktım zamanı kollamayı. Ne zaman yeni bir şey tecrübe etsek, yaşımızın hakkını o zaman veriyoruz çünkü. Burada hiç bir şey sonsuza kadar bizim değil. Burada hiçkimse sonsuza kadar bizimle değil. O yüzden varsın aksın zaman. Yıllar geçsin, aylar geçsin, emekler verilsin. Bir şeyler yıkılsın veya yeniden kurulsun. Bırakalım ait olduğumuz yeri bulana kadar bu döngü devam etsin böyle. Yorulalım, beyazlasın saçlarımız bırakalım bunları düşünmeyi. Kalbimiz nerede atmıyorsa oradan koşa koşa kaçalım. Ait olduğumuz yerde konuçlanalım. Bırakalım gidilsin, bırakalım susulsun, bırakalım avaz avaz bağırılsın. Yeterki sonunda hangi zamanda olursak olalım ait olduğumuz yerde görelim kendimizi. İster 20 olsun yaşımız ister 50. Hayatın yolu ufacıkta olsa mutlu olmaktan geçsin. Gerçek mutluluktan geçsin. Sırf bunun için değer eminim bu koşuşturmalara. Kötü hissettiğimiz hiçbir yere ait değiliz veya iyi hissettiğimiz hiçkimseden kopmamız gerekmiyor. Bunu anlayana kadar uğraşalım. Hayat bu, yıkılır, dökülür, yeniden kurulur… Emek bu, değeri bilinir veya defalarca emek verilir. Tecrübe bu, kazanılır, kaybedilir. Önemli olan ait olduğun yerde olmak. İçindeki seni hissettiğin yerde.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.