Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Haluk EKİZ; “Barış Planı Sonrası Bizi Bekleyen Tehlike!”

Haluk EKİZ; “Barış Planı Sonrası Bizi Bekleyen Tehlike!”
Konuk Yazar( konukyazar@fatsasozgazetesi.com )
23 Ekim 2019 - 11:10

Sayın Cumhurbaşkanımız özetle “ Daeşli teröristlerden, ölenler ölecek, sağ yakalananlar cezaevine, teslim olanlar, rehabilite edilerek topluma kazandırılacak, eşleri ve çocuklarına da eğitim ve topluma kazandırma programı uygulanacak gibilerinden bir açıklama yaptı.

Öte yandan, harekat başlamadan önce Trumpun hayret edici, çark eden ve şaşırtan ve harekata göz yummuş gibi ( BENCE KAZIN AYAĞI ÖYLE DEĞİL..) açıklamalarında iki de bir ( DAEŞLİ MİLİTANLARIN SORUMLULUĞU TÜRKİYE VE RUSYAYA AİTTİR) demesinden KUŞKU duyarak bir araştırma yaptım.

Abdnin en büyük özelliği, bir ülkeyi veya bölgeyi karıştırmak ilk önce işe ,düzmece bir ÖRGÜT kurarak başlar.Taliban ve El kaide bunlara örnek.Suriye için de her türlü eğitim, mühimmat ve silah desteği verilerek İŞİD/ DAEŞ kuruldu.

Bu Örgüte, iç savaşın artırılması, vahşet, katliam ve cinayetlerin tavan yaptırılarak, güya merhametli devletlerin buraya gelip( petrol yatakları ) karşılığında kurtarıcı rolüne büründürülmesiydi.

Görüntüde, sakal cübbe, kuran yazılı bayrak ve sancaklar ile yarım yamalak ( Allahu ekber ) naraları ezberletilen ve güle oynaya masum insanların kafasını kesen teröristlerden hiç biri MÜSLÜMAN DEĞİLDİR.

Dünyanın bir çok ülkesinden ne kadar psikopat ve vahşi insanlar varsa toplanmış, onlara türlü vaadler, yüklü paralar verilerek Suriyeye getirilmiştir.

Buraya gelen maceracı ve bilinçsizce getirilen kadınlarla evlilik yapılmış ve çocuklar doğmuştur.

Türkiyenin ( mal mal bakmasını beklerken) ansızın Fıratın doğusuna müdahale kararı, önceleri galeye alınmayıp bölgeye 5.000 tır silah ve mühimmat yığan Amerika, söz verdiği bu militan kadrosuna karşı şuan çaresizdir.

Verdiği sözleri tutmak istese de, bu vahşi katil insanları, kendi ülkeleri de kabul etmemektedir.

Bu militanların toplandığı ve bakıldığı kamplarda istemeyerek te olsa bir aile ortamı oluşmuştur.

15 Temmuz darbesi başarılı olsaydı, bu teröristler Türkiyeye salınacak, vahşetler yaptırılarak bizi bize düşürmede çok etkili olunacaktı.

Sonuç olarak, TRUMP, Türkiyeye çok kolay bir şekilde sorun çıkarmadan Barış harekatına yeşil ışık yakmasında, bu teröristlerin aile ve çocuklarıyla birlikte sorumluluğunu bize yüklemiş olabilir mi?

Eğer böyle bir durum yoksa, aylardır PYD, PYD diyen Türkiye , iki gündür DAEŞ, DAEŞ demesinden kuşku ve endişe duyuyorum.

Asıl endişem : yaşam kültürümüze hiç uygun olmayan SURİYELİLERİ aramıza salan DEVLETİMİZ, bu daeşli şerefsizlerin kendiliğinden teslim olanlarını, ılımlı ve pişman görünümlüleri eş ve çocuklarıyla ileride yaşayacağımız sıkıntıları hayal etmek istemiyorum.

Son olarak, bu harekat bir kez daha DOSTUMUZU, DOST GİBİ GÖZÜKENLERİ VE DÜŞMANIMIZI görme fırsatı sundu bize.

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜDÜR.

İçimizdeki kavgaları şimdilik bir kenara koyup kenetlenme ve kucaklaşma günüdür.

Söz konusu VATANDIR.

İleriye doğru kavga, kin nefret ve çıkar , sağ sol futbol savaşlarımız için bolca vaktimiz olur.

ŞİMDİ , Ordumuza yurdumuza DUA etme vakti.

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.