Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Halkın içinde, halk ile iç içe bir başkan!

Fatsa’ya uzun senelerce adından bahsettirecek bir belediye başkanı geldi sonunda. Aslında bu yazıyı muhalefet birisi olarak kendi kalemimden yazıyorum.

Halkın içinde, halk ile iç içe bir başkan!
Sercan Çakmak( sercan5289@yandex.com )
12 Şubat 2021 - 3:33

Fatsa’ya uzun senelerce adından bahsettirecek bir belediye başkanı geldi sonunda. Aslında bu yazıyı muhalefet birisi olarak kendi kalemimden yazıyorum.

Uzun zamandır gözlemlediğim bir şey var Fatsa’da o da tabiki 31 Mart 2019 yılında yerel seçimlerde kazanan İbrahim Etem Kibar’dı tabiki. Fatsa’da Ak Parti kazandığı dönemde Fatsa’ya Fatsalılara kızdım, Nasıl kızmayayım ki? Fatsa’yı çok kötü dönemlere terk edenler desteklenmişti sonuçta. Aslında tepkimde haksız sayılmam kendi düşüncem olarak, Çünkü Fatsa İbrahim Etem Kibar’dan önce hızlı şekilde Ordu’da Ünye, Perşembe, Aybastı ve Altınordu gibi ilçeleri’nde gerisine düşmüştü. Çok şükür Fatsa’mız en güzel şekilde kendi güzelliğine gelmeye başladı İbrahim Etem Kibar ile.

Ön yargılarım vardı belediye başkanı hakkında, nasıl olmasınki Fatsa’da yapılan asfaltlar bozuldu, alt yapılar sürekli sorun çıktı, en ufak yağmurda Fatsa’mız sular altında kalmıştı. Fatsa’da yürünecek hal kalmamıştı desek belkide abartmış olmam? Ama sonrasında 31 Mart 2019 yılında genç güleryüzlü, saygılı, çalışkan gördüğünü unutmayan ve ismine kadar hatırlayan genç bir belediye başkanı kazandı. Herkesin davetine giden, vatandaşların mutlu gününde, kötü gününde yanında olan, gidemesede kendisi adına mutlaka birilerini gönderip asla kimseyi görmezden gelmeyen iyi bir insan kazandı Fatsa.

2015 yılında seçim döneminde parti içerisinde bulunduğum zamanlarda pazar ve esnaf insanlarını gezerken milletvekili adayı ile vatandaşlar’dan iş dışında tek istenen birşey vardı, Bizler sizlerden bir şey istemiyoruz bizlere güleryüzü, kazanınca da gösterin diye, eminim bunu aynen İbrahim Etem Kibar’a da söyleyenler olmuştur belkide, Ama kendiside gerçekten böyle yaklaştı. Fatsa’da göreve geldiğinden bu güne sürekli koşturmacalar içerisinde gördüğüm birisi, vatandaşlar yanına rahatlıkla gidebildiği asla belediye’nin kapısına gelen vatandaşları geri cevirmeyen bir insan.

Aslında yazacağım çok şey olurdu ama aklıma gelen bunlar. İnşallah gözlemlerimde yanılmamışımdır. Uzun yıllar sonra’da inşallah böyle düşünürüm. Yolun açık olsun her zaman Sayın Başkanım.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.