Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

HOCAOĞLU; “KURBAN HİSSELERİNE İLGİ BÜYÜK”

HOCAOĞLU; “KURBAN HİSSELERİNE İLGİ BÜYÜK”
30 Temmuz 2019 - 19:34

Kurban Bayramı hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kızılay vekâletle kurban bağış bedelini açıkladı. Kızılay Fatsa Şube Başkanı Gökhan Hocaoğlu kampanyaları hakkında bilgi verdi.

Bu yıl Kurban Bayramı kampanyalarının sloganının “Kurbanın bereketini yıl boyu yaşatıyorsan hilal olsun Türkiye” olarak belirlendiğini söyleyen Gökhan Hocaoğlu, Fatsa’da kurban hisselerine ilginin büyük olduğunu belirtti. Hocaoğlu; “Bilindiği üzere Fatsa şubemizde yeni yönetim olarak ilk defa kurban bayramı arifesi yaşıyoruz. O kadar fazla talep görüyoruz ki inanın bizde şaşırıyoruz. Türk Kızılay’ı olarak dünyanın 100 noktasında yaklaşık 4,5 milyon ihtiyaç sahibine vekâletle kesilen kurban paylarını ulaştırıyoruz” diye konuştu.

Türk Kızılay’ında kurban hisse bedeli;
Yurtiçi: 850 ₺
Yurtdışı: 725 ₺

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.