Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

GENÇ YÖNETİM KADROSU TUTULDU

GENÇ YÖNETİM KADROSU TUTULDU
Ali ZEREN( alizeren-1@hotmail.com )
Emekli Öğretmen
29 Aralık 2019 - 21:57

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fatsa ilçe örgütünde 4 yıl kadar önce yönetime gelen genç kadro üçüncü kez seçimleri açık ara kazandı. Böylece Atatürk’ün; Cumhuriyet’i gençlere emanet ederken Cumhuriyet Halk Partisi’ni de gençlere emanet ettiği gerçeği ortaya çıktı ve bundan sonra böyle genç kadrolarla devam etme isteği de perçinlendi.

Bu arada, daha önce denenmiş, gözle görünür bir başarı sağlayamamış, ama yeniden yönetime gelmekte ısrar eden kadroya da iyi bir ders verilmiş oldu.

Genç yönetim kadrosuna bir önceki seçimde önerdiğimiz; ”bir seçimin hemen ardından gelecek seçim için hazırlıklara başlamak gerektiği” konusunu yeniden gündeme getirmek isterim. Öyle seçimlere birkaç ay veya hafta kala aday arayışı çabasına girmekten artık kurtulmuş olmaları gerekmektedir.

Başkan Murat İnanlı’ya, gazetemizi ziyareti sırasında bu konuyu açtık, görüşümüze katıldığı ve bu yönde çalışmalara başladıkları şeklinde bir karşılık aldık.

4 yıl öyle küçümsenecek bir süre değildir. Parti içinden veya dışından belirlenecek üstün yetenekli, donanımlı, becerikli, halkın güvenini sevgisini kazanmış ve siyaset arenasında başarılı olacağı izlenimi veren kişiler belirlenerek gelecek seçim için eğitilip yetiştirilirken kamuoyunda da ön plana çıkarılıp tanıtılmalıdır.

Böylece son yerel seçimlerde olduğu gibi kocaman Fatsa’da aday bulamayıp ithal aday arayışı içine girmekten veya tek bir aday adayı arasından “elimizde bundan başka yok, bununla bu seçimi götüreceğiz” gibi çaresizlik içeren savunmalarla seçmen karşısına çıkmaktan kurtulmuş olurlar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.