Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE ZİRAAT ODASI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ VE ZİRAAT ODASI ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
03 Ocak 2020 - 11:43

Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Fatsa Ziraat Odası Başkanlığı arasında hazırlanan iş birliği protokolü bu gün saat 14.00 da Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde imzalandı..

Protokole göre ; öğrencilerin doğayı, bitkileri tanımaları , bitki yetiştirmeyi , peysaj ve seracılık tekniklerini öğrenmeleri amaçlanıyor.

Proje kapsamında her çarsamba 30 öğrencilik bir grup Fatsa Ziraat Odası Çifci eğitim çiftliğinde uygulamalı faaliyetlere katılacak. Ayrıca Halk Eğitim Merkezi tarafından yetişkinlere kurs düzenlenecek. Proje içerisinde Fatsa Ziraat Odası Başkanlıginca ilçe merkezinde beş okula uygulama bahçesi , bir okulada uygulama serası kurulacak.

Protokol Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya ve Fatsa Ziraat Odası Başkanı Haydar Gürsu arasında iyi temennilerde bulunularak imzalandı.

Hayırlı olsun..
Hedef Haber

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.