Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Merhaba…

Merhaba…
20 Kasım 2020 - 18:00

Ben Ordu Gürgentepe’li kimilerinin de dediği gibi acemi gazeteci Nurcan Şanlı.

İlk ve ortaokulu Burdur’da okudum. Lise hayatımın iki yılı yine Burdur’da devam etti. Babamın iş nedeni dolayısıyla 2012 yılının Ekim ayında Fatsa’ya yerleştik. Lise 3. ve 4. yılımı burada tamamladım.

Daha sonrasında ise örgün Üniversite hayatımı Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Kameramanlık bölümünde tamamladım. Şu anda da Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açık Öğretimden Fakültesi Sosyal Hizmetler bölümünü okuyorum. İş hayatına çok küçük yaşta başladım.

Öğretimimi tamamlayabilmek için garsonluk gibi birçok işte çalıştım. Gazetecilik hayatına 2018 yılının Ekim ayında başladım. İlk çalıştığım gazete Ordu Hayat Gazetesi oldu. 2. çalıştığım yer Fatsa Gazetesi oldu. Ardından şu an çalışmış olduğum Fatsa Söz Gazetesinde mesleğime devam ediyorum. Ulusal haberci olarak da DHA Fatsa İlçe Temsilci olarak çalışıyorum. Mesleğimin ilk basamaklarındayım.

Bundan sonra sizlere buradan da sesleneceğim…

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.