Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

“ONUR VE GURURLA 98. YILDIR AYNI RUHU VE HEYECANI YAŞIYORUZ”

“ONUR VE GURURLA 98. YILDIR AYNI RUHU VE HEYECANI YAŞIYORUZ”
30 Ekim 2021 - 0:08

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıldönümünü coşkuyla kutlamanın sevincini ve gururunu yaşadıklarını söyledi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi.

“Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yıldönümünü karşılamanın ve kutlamanın eşsiz heyecan ve coşkusunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimiz; istiklali uğruna fedakârca çırpınan millet ruhunun yansıması, milli iradenin muhteşem bir eseridir. Cumhuriyetimiz, bağımsızlık etrafında birleşen aziz milletimizin, dünyaya örnek bir irade ve cesaret ile zafere ulaştırdığı Kurtuluş Savaşımızın neticesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde ilan edilen Cumhuriyet’imiz, vatan ve millet sevdasının ebedi eseri olarak vücut bulmuş ve kutsal vatanımızın geleceğini şekillendirerek milletin gücünü tescillemiştir. 98 yıl önceki ruh, bağımsızlığa duyulan derin özlemin, geleceğe bağlanan emsalsiz ümidin, milli egemenliğe beslenen eşsiz sevdanın karar ve hareket noktasıdır. Cumhuriyet’in anlam ve mesajları kuşkusuz güvencemiz ve ana dayanağımızdır. Cumhuriyet’in ilanına giden zorlu ve çileli kurtuluş süreci herkes için rehber olmalıdır. Bilinmelidir ki, Türkiye Cumhuriyet’i ebediyete kadar yaşayacak ve bu kutlu emanet her daim dimdik ayakta kalacaktır. İnşallah, Cumhuriyetimizin 100. yılında, dünyanın en güçlü ve lider ülkeleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Devleti de yer alacaktır. Ülkemiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının kuruluşta ortaya koydukları temel amaçlara ve hedeflere ulaşacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyetimizin kuruluşuna liderlik yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, kurucu kahramanlara, vatan ve millet için hayatlarından vazgeçen aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor, manevi hatıralarını hürmetle yâd ediyor ve şükranla anıyorum. Aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.