Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

Fatsa’da Emniyet Kemeri Uygulaması Yapıldı…

Fatsa’da Emniyet Kemeri Uygulaması Yapıldı…
17 Kasım 2021 - 19:23
Trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkartmak amacıyla İçişleri Bakanlığınca “Bi Hareketine Bakar Hayat” mottosuyla başlatılan farkındalık etkinliği kapsamında İlçemizde emniyet kemeri uygulaması yapıldı.
Emniyet kemeri takma konusunda kamuoyu farkındalığının en üst noktaya taşınmasının hedeflendiği ve 81 İlimizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen emniyet kemeri uygulaması, ilçemizde de eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.
Fatsa İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ın da katıldığı uygulamalar sırasında trafik ekiplerince durdurulan araç sürücülerine kampanya hakkında broşürler dağıtılarak, emniyet kemeri takmaları konusunda uyarılarda bulunuldu ve emniyet kemeri kullanımının kazalarda can kaybını yüzde 45, ağır yaralanma riskini ise yüzde 60 oranında azalttığı konusunda bilgilendirmeler yapıldı.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.