Fatsa Söz Gazetesi / Fatsa'dan Güncel ve Özgün Haberler

FATSAMIZDA BU HAFTA 3 ETKİNLİK YAPILDI

FATSAMIZDA BU HAFTA 3 ETKİNLİK YAPILDI
Coşkun ERMEK( coskunermek@fatsasozgazetesi.com )
08 Mart 2019 - 19:16

Değerli okurlar

Başlığımızda da belirttiğimiz gibi bu hafta ilçemizde kültür ,sanat ve sporun yer aldığı 3 etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Bunlardan birincisi Dr. Osman özel’in gerçekleştirdiği pırıl pırıl genç ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızla gerçekleştirdiği koro ve solo olarak 80,90lara damga vuran pop müziğini çocuklar aracılığı ile o günleri tekrar yaşattılar. Dr. Osman Özel daha önce de bir çok çalışmalar yapmış olmasına rağmen benim için bu çalışması daha anlamlı ve güzeldi çünkü bizim dönemimizden parçaları duymak harika bir duyguydu.

Hatta konserden ayrılırken insanlar öyle keyifli bir çalışmaydı ki hem çocukların performansı hem de dinleyicilere unutamayacakları bir akşam yaşattılar. Fatsa’mızın sahip olduğu  müzik akedemisyeni Dr.Osman Özel hocamıza canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Ve daha da önemlisi yapacakları yeni projelerden bahsedince çok heycanlandım.Çünkü Azerbaycan-Türkiye iki devlet bir millet kültürel ve sanatsal ortak çalışması olarak klasik batı müziği ve Azerbaycan halk müziği konseri için kolları sıvadığını ilk benimle paylaşarak beni ayrıca mutlu etti.

Ben buradan değerli hocamız Dr. Osman Özel’e bugüne kadar  ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.

Diğer bir organizsayon da Türkiye Yardım Sevenler Derneği’i Fatsa şubesinin 33.yıl kutlaması münasebetiyle düzenlediği Türk Sanat Müziği gecesiyle adına yakışır bir gece oldu.

Ben buradan TRT sanatçısı Seda Gökkadar’ı Fatsa müzik severlerle buluşturan Yardım Sevenler Derneği Başkanı sayın NİMET KOÇ hanımefendiyi ve yönetim kurulunu kutlar bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. 33 yıldan beri olduğu gibi geceden elde edilen gelirlerin öğrenci burslarına ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını ifade etmesiyle salondaki alkış ve sevinç görülmeye değer bende orada olduğum ve o ana şahit olduğum için çok ama çok şanslı hissettiğimi de belirtmeliyim.

Bir diğer çalışma da FATSA DERNEKLER FEDERASYONU sponsorluğu ve organizasyonu  ve karete il temsilcisi ve ANKA KARETE SPOR KLUBÜ BAŞKANI AHMET KARACI ile birlikte KARADENİZ FIRTINA LİGİ KARETE TURNUVASININ 3. AYAĞI FİNAL KARŞILAŞMALARI Fatsa İmam Hatip Lisesi spor salonunda yapıldı.

Turnuvaya 9 ilde yaklaşık 250 sporcu katılarak salon sporlarında yine bir ilke imza atıldı. Ben buradan hem Federsayonumuza hemde Ahmet Karacı beyefendiye katkılarından dolayı çok ama çok teşekkür ederim.

Bütün bu faaliyetleri Fatsa’mızda yapılmasına öncelik eden emeği geçen herkeze çok teşekkür ediyorum çünkü bunların hepsi her zaman söylediğim ve savunduğum başkent Fatsa’ya yakışır organizasyonlar ve bundan sonra buna benzer organizasyonlara imza atılması konusunda takipçisi ve destekçisi olacağımızı ve değerli okurlarımızla paylaşacağımızı bilinmesini isteriz.

Sağlıcakla kalın.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
KÖŞE YAZARLARI

Copyright © 2020 / Fatsa Söz Gazetesi / Tüm hakları saklıdır.